Kontakt och Bokning

Vi är en professionell städfirma som genom hårt arbete kan erbjuda våra kunder flyttstädat av hög kvalitet till låga priser. Vi är glada över att vi lyckats etablerat oss bland Tyresös ledande flyttstädningsfirmor. När du anlitar vårt städföretag kan du vara säker på att en flyttstädning blir ordentligt gjord!

Vi på FlyttstädningTyresö.se hoppas att vår städsida har tillhandahållit all den typ av information som du önskat. Om du fortfarande har några funderingar eller synpunkter, så går det bra att kontakta oss genom att fylla i formuläret på sidan. Vi tycker att det är viktigt att du som kund ska känna dig trygg och säker när du anlitar oss. Därför har vi byggt upp en effektiv kundtjänst som alltid står till ditt förfogande och gör sitt bästa för att hjälpa Dig.

Har du problem eller funderingar med en städtjänst? Vi har samlat de mest aktuella frågorna just nu under rubriken Frågor och Svar. Förhoppningsvis hittar Du svaret där.

Ta gärna del av våra städ- och flyttips. Våra erfarna lokalvårdare delar med sig av sina bästa tips som kommer göra Din flytt smidigare och mindre stressig.

Vi rekommenderar dig att fylla i formuläret även vid bokningar för snabbast svar om platstillgång samt Ditt exakta pris för flyttstäd av Din bostad/kontor i Stockholm, Sörmland.

Kontakt – Information & Bokning

Gratis Intresseanmälan
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!

Kontakt och bokningsuppgifter:
www.FlyttstädningTyresö.se
E-Mail: tyreso@flyttstadningsakuten.se
Kontorets öppettider;
Vardagar: 08.00 – 17.00
Lunch mellan: 12.00 – 13.00
Helgdagar – Stängt

Organisationsnummer: 556810-9713
Bankgiro: 651-5738
Momsreg.nr SE556810971301
Företaget innehar F-skattebevis

Huvudkontor
Flyttstädningsakuten AB
Tel: 010-1647900
Telegramvägen 23

132 35, Saltsjö-Boo
Sverige

Även om kontoret är stängt, utför vi naturligtvis flyttstädningar både helger och helgdagar.

Kom gärna med tips och förslag på hur vi kan bli ännu bättre.
Vi vill kunna erbjuda våra kunder bäst service i hela städbranschen!